Alle lever evigt!

Hvis du tror på Gud, så får du lov til at leve evigt, men hvis du ikke tror på Gud, så lever du også evigt! Hvad er da pointen i kristendommen?

Pointen er ikke, om man kommer til at leve evigt eller ej, for alle lever evigt. Det, det kommer an på, er hvor og hvem vi kommer til at tilbringe evigheden med. Gud ønsker, at vi alle kan tilbringe den med ham, for han elsker os. Men han vil heller ikke tvinge os til noget, og hvis vi absolut vil tilbringe evigheden sammen med Satan, så hindrer Gud os ikke i det.

Det er nok de færreste, der virkelig ønsker at være sammen med Satan, men ikke desto mindre er det ham, mange vælger. For vælger man ikke Gud og tror på ham af hele sit hjerte, så har man dermed valgt Satan. Der findes ingen middelvej - ingen "jeg er neutral" ! Enten tilbringer man evigheden sammen med Gud eller også tilbringer man den sammen med Satan.

Evigheden sammen med Gud er ikke kun for fromme mennesker, der altid går i kirke, gør X antal gode gerninger om dagen o.s.v. Nej, uanset hvordan du er, vil Gud mægtig gerne tilbringe evigheden sammen med netop dig! Lige meget hvem du er og hvad du har gjort, så vil han give dig den bedste gave, man kan tænke sig: En billet til himmelen. Den er gratis - Jesus har allerede betalt den!! Alt, du skal gøre er bare at tage imod den og "pakke den op".

Du kan eventuelt læse Paulus' brev til Titus kap. 3, vers 3-8 og du er meget velkommen til at stille spørgsmål her på hjemmesiden eller kontakte os på anden måde.

Dorete
- Dorete (email:)