Kristne er kedelige!

Kedelig kristen

Den holdning er der sikkert mange der har. Det har de måske også ret i. For hvis ikke du går i byen hver weekend og drikker dig fuld, så er du kedelig, - eller er man det?

Når du med din mund bekender, at du tilhører Jesus, og at Gud er universets herre, er du blevet lovet evigt liv i himlen efter døden. Derfor vil de kristne gerne holde sig tæt til Gud, og ikke lave ting der fører dem væk fra Gud. Når man drikker sig fuld, kalder på djævelen ved at bande og "glemmer" at høre Guds ord, fører det Ún væk fra Gud. Derfor prøver kristne at undgå djævelens fristelser.

Måske er kristne kedelige i forhold til andre, men det er budskabet altså ikke. Bibelen er nu engang en meget brugbar bog, der fortæller om Gud og Jesus og deres tilbud til dig. Hvis ikke du tror på, at det der står i bibelen er sandt, benægter du også Guds tilstedeværelse, og bliver dermed lukket ude af det evige fællesskab, de troende har med Gud, i himlen.

Der er heller ikke nogen der siger at kristne skal være kedelige. Bare fordi man ikke vil have noget med djævelen at gøre, kan man sagtens have det sjovt. Hvis ikke du synes at de kristne er sjove nok, så kan du jo komme og gøre noget ved det!

Stefan
- Stefan (email:)