Velkommen

Måske synes du, at kristendom lyder kedeligt, at kristne altid synes de er så fromme og at det som regel i øvrigt stort set kun er gamle koner, der er kristne. Og måske har du ret.

Men her i Måløv er vi også nogle unge, der er kristne, og vi er nået frem til, at budskabet er for vigtigt til at overlade til de fromme og de gamle. Det er utrolig relevant - også for os unge. Vi mødes regelmæssigt for at blive klogere på, hvad det drejer sig om og vi prøver at gøre det på en måde, så det er spændende for unge. Måden man gør det på skal nemlig ikke være en hindring.

Og vi vil gerne opfordre andre unge, som er nysgerrige omkring hvad kristendom er, til at komme og være med.
Prøv at kom nogle gange, snak med nogle af os, læs i en Bibel og vurder selv hvad du synes.
Måske er formen stadig for kedelig, men så må du sige det. Så må vi arbejde på at gøre det mere spændende og vedkommende.
Måske føler du, at der nogle gange bliver brugt et indforstået sprog, så det kan være svært at følge med, men det skal du også endelig gøre opmærksom på - vi er også selv opmærksomme på, at vi nogle gange kan have et problem på det område.

Sagt på en anden måde: vi kan nok ind imellem virke som en lukket kreds, men det ønsker vi ikke at være. Kristendommens budskab er for hele folket, og vi vil gerne være en hjælp til at andre unge i Måløv kan finde mere ud af, hvad kristendom er. Det er en af de vigtigste grunde til at vi er her. Så kom og vær med - også med til at bestemme, hvordan det skal foregå!

Læs og kommentér også de artikler, vi har skrevet her til hjemmesiden. Måske er du ikke enig i alt, så lad os få en snak om det eller send en email - så skal vi nok svare.

Jeg håber vi ses! Venlig hilsen Filip Skjerning, kontaktperson